Bemutatkozás

Cégünk a társasházkezelést 2012. januárjában kezdte meg. Több társasházat kezelünk Székesfehérvár, Velence és Érd körzetekben. Nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk az általunk kezelt társasházak tulajdonosaitól, melyet a lelkiismeretes munkánknak és a költségek folyamatos csökkentéseknek köszönhetünk.

Társaságunk több éve foglalkozik könyveléssel, társasházkezeléssel. A közös képviselet ellátását a Társasházi törvény (2003. évi CXXXIII. tv.) és a vonatkozó egyéb jogszabályok alapján végezzük. Célunk a társasházak kiegyensúlyozott és áttekinthető pénzügyi helyzetének kialakítása, mellyel tervezhető környezetet teremtünk a szükséges fenntartási és beruházási feladatok végrehajtására. Fontos számunkra, hogy a társasházak egyedi igényeit is figyelembe vegyük a kezelésük során, hiszen nincs két egyforma társasház. Igyekszünk a működésünk kezdete óta felhalmozott tapasztalatainkkal és a szakmai tudásunkkal a lehető leghatékonyabb módon ellátni a kezelésünk alá tartózó társasházakat. Célunk, hogy a felújításokat pályázati pénzek kihasználásával valósítsuk meg, hogy a tulajdonosokra kevesebb költség háruljon.

Közös képviselőként célunk, hogy az általunk kezelt társasházakban a problémákat megoldjuk, stabil pénzügyi helyzetet teremtsünk. A közös képviselet -i gyakorlatunk a társasház gördülékeny működésére, és a megoldatlan problémák felszámolására irányul. A ház működtetését a kezelésünk alatt álló ingatlan adottságai és lehetőségei szerint végezzük. A társasházban előforduló problémákat már jól ismerjük, a megoldásokat a ház igényei és anyagi  lehetőségein belül keressük, figyelembe véve a társasházi törvény és a vonatkozó rendeletek, előírások, közgyűlési határozatok betartását.

Genuine-Concrete-Block-House-by-SimmenGroup-8-800x530

A kommunikáció nagy szerepet tölt be a mindennapi munkavégzésünk során. A számvizsgáló bizottsággal, illetve a társasház vezetésével folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen mi nem lakunk a házban, nem tudhatjuk, hogy mi történik az épületben, a tulajdonosoknak milyen igényeik merülnek fel és milyen intézkedéseket érdemes  megtennünk annak érdekében, hogy a társasháznak igazi gazdái lehessünk.

A megfelelő szaktudást fontosnak tartjuk, így a közös képviselet elvégzését képzett társasházkezelő látja el, valamint a teljes körű könyvelését szakképzett mérlegképes könyvelő végzi.

Mint a társasház közös képviselői, kizárólag a tulajdonosok érdekeit figyelembevéve szervezzük a társasház működését.

|Beumutatkozás, közös képviselet|