Bemutatkozás

Cégünk a társasházkezelést 2012. januárjában kezdte meg. Több társasházat kezelünk Székesfehérvár, Velence és Érd körzetekben. Nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk az általunk kezelt társasházak tulajdonosaitól, melyet a lelkiismeretes munkánknak és a költségek folyamatos csökkentéseknek köszönhetünk. (Erről többet a Referenciák oldalon olvashat.)

Társaságunk, a Star-Auditor Kft. több éve foglalkozik könyveléssel, társasházkezeléssel. A közös képviselet ellátását a társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. törvény és a vonatkozó egyéb jogszabályok alapján végezzük. Célunk a társasházak kiegyensúlyozott és áttekinthető pénzügyi helyzetének kialakítása, mellyel tervezhető környezetet teremtünk a szükséges fenntartási és beruházási feladatok végrehajtására. Fontos számunkra, hogy a társasházak egyedi igényeit is figyelembe vegyük a kezelésük során, hiszen nincs két egyforma társasház. Igyekszünk a működésünk kezdete óta felhalmozott tapasztalatainkkal és a szakmai tudásunkkal a lehető leghatékonyabb módon ellátni a kezelésünk alá tartózó társasházakat. Arra törekszünk, hogy a felújításokat pályázati pénzek kihasználásával valósítsuk meg, hogy a tulajdonosokra kevesebb költség háruljon. A társasházaink és szövetkezeteink kezelésére online rendszert használunk, melyben a házak pénzügyei, a tulajdonosok közös költség egyenlegei nyomon követhető.

Közös képviselő/társasházkezelő szakemberként célunk, hogy az általunk kezelt társasházakban, szövetkezetekben a problémákat megoldjuk, stabil pénzügyi helyzetet teremtsünk. A közös képviseleti gyakorlatunk a társasház gördülékeny működésére, és a megoldatlan problémák felszámolására irányul. A ház működtetését a kezelésünk alatt álló ingatlan adottságai és lehetőségei szerint végezzük. A társasházban előforduló problémákat már jól ismerjük, a megoldásokat a ház igényei és anyagi  lehetőségein belül keressük, figyelembevéve a társasházi törvény és a vonatkozó rendeletek, előírások, közgyűlési határozatok betartását.

társasházkezelő

társasházkezelő

A kommunikáció nagy szerepet tölt be a mindennapi munkavégzésünk során. A számvizsgáló bizottsággal, illetve a társasház vezetésével folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen mi nem lakunk a házban, nem tudhatjuk, hogy mi történik az épületben, a tulajdonosoknak milyen igényeik merülnek fel és milyen intézkedéseket érdemes  megtennünk annak érdekében, hogy a társasháznak igazi gazdái lehessünk. Mint a társasház közös képviselői, kizárólag a tulajdonosok érdekeit figyelembe véve szervezzük a társasház működését.

A megfelelő szaktudást fontosnak tartjuk, így a közös képviselet elvégzését képzett társasházkezelő látja el, valamint a társasház teljes körű könyvelését szakképzett mérlegképes könyvelő végzi. Cégünk a teljes társasházkezeléssel kapcsolatos könyvelést és adminisztrációt a www.onlinehaz.hu rendszerével végzi. Az onlineház átláthatóbbá teszi a pénzügyeket. Az onlineház rendszerének köszönhetően a lakói egyenlegek online bármikor lekérdezhetők, ezen felül a Társasház számvizsgáló bizottságának tagjai részletesebb adatokkal rendelkezhetnek.

|közös képviselő, társasházkezelés, budapest, székesfehérvár, diósd, érd, budakeszi, gárdony, velence| onlinehaz.hu *****