Házfal

Cégünk a teljes társasházkezeléssel kapcsolatos könyvelést és adminisztrációt a www.hazfal.hu rendszerével végzi. A Házfal egy társasházi közösségi háló, melynek célja, hogy összekösse a társasház lakóit és mindeközben átláthatóbbá tegye a pénzügyeket, közösségeket alakítson ki. A Házfal rendszerének köszönhetően a lakói egyenlegek online bármikor lekérdezhetők, ezen felül a Társasház számvizsgáló bizottságának tagjai a teljes pénzmozgást ellenőrizni tudják.

 A Házfal egy közösségi tér, ahol a lakók megismerhetik egymást. Segíti az összefogást, megkönnyíti a lakók érdekeinek érvényesítését. A Házfal egy olyan menedzsment eszközt nyújt a lakások tulajdonosainak melynek segítségével átlátható módon értesülnek az ingatlan ügyeiről, segíti az albérlők kezelését, mindezt bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről, nyelvi korlátok nélkül.

A ház karbantartása, megszépítése, élhetőbbé tétele minden lakó érdeke. Célunk összehozni az azonos érdeklődésű embereket és segíteni a közösségi tevékenységüket. Legyen az a kert a lakók által való gondozása, a közös kutyasétáltatások megszervezése vagy a problémás lakók figyelmeztetése a közösség érdekében.

A Házfal bevezetése kizárólag a közös képviselő által lehetséges. Ennek oka, hogy a ház ügyeivel elsősorban Ő foglalkozik, hiteles információk csak tőle származhatnak. A rendszer zárt, külső személyek nem láthatják a társasház ügyeit.

Lásd a ház pénzügyeit

A ház lakói láthatják egyenlegüket, sőt a Házfal teljesen átláthatóvá teszi a ház pénzügyeit, látható a teljes könyvelés.

Ismerd meg szomszédaid

Házfal közösséget és kapcsolatokat teremt a társasház lakói között.

Hallasd véleményed

Beszélgess szomszédaiddal és mondd el véleményed a Házfalon.

Bővebb információt a www.hazfal.hu oldalon találsz.

Bejelentkezés a házfal.hu rendszerébe:

 

Házfal